Bastu sauna’s en Hottubs

Bastu is Zweeds voor sauna en dat is dan ook precies waar het bedrijf uit Roelofarendsveen zich mee bezighoudt. Eigenaren Cen Loos en Steef Hoogenboom ontwerpen, bouwen en verkopen hun eigen sauna’s. Als het druk is, hebben zijn een aantal fijnhoutbewerkers die hen ondersteunen. Naast sauna’s heeft Bastu ook kachels, sauna-accessoires en hottubs in het assortiment. Het bedrijf is klein, heeft korte lijnen en staat voor een persoonlijke benadering. Bastu levert ook maatwerk en persoonlijk advies geven zij graag.

Sauna’s voor binnen en buiten

De sauna’s van Bastu zijn heel divers. Traditionele Finse sauna’s zijn in het assortiment te vinden, maar ook infrarood- en combisauna’s. De maten, uitvoeringen en gebruikte materialen zijn divers. De verschillende sauna’s zijn geschikt voor installatie in de woning of voor buiten in de tuin. Omdat de sauna gemaakt wordt in de eigen werkplaats is snel schakelen voor het bedrijf goed te doen. Levertijd is afhankelijk van de drukte en sommige modellen zijn uit voorraad leverbaar. Bastu heeft ook gebruikte sauna’s in het assortiment. Heb je een schuin dak, schuine wand of een raam dat in de weg zit? Gaan probleem, Bastu maakt naar wens een sauna op maat.

Zelf installeren

Bezorgen van de sauna’s is in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) gratis. Het zijn handzaam verpakte pakketten, op een pallet. Je koopt bij Bastu een bouwpakket. De sauna’s zijn eenvoudig zelf in elkaar te zetten, daar is slechts basiskennis voor nodig. En uiteraard gereedschap als een schroefmachine, blokhak en waterpas. Het stappenplan dat je van Bastu meekrijgt, maakt dat de installatie voor iedereen te doen is.

Hottubs met houtkachel

Bastu verkoopt naast sauna’s ook houtgestookte hottubs voor in de tuin. Deze zijn heel eenvoudig te plaatsen. Zelfs de meegeleverde kachel heeft weinig installatie nodig. Je kunt de hottubs afhalen in Roelofarendsveen, maar ze zijn ook online te bestellen. Verzending in Nederland is gratis, mits je niet op de Waddeneilanden woont.

Kom eens langs!

In de showroom in Roelofarendsveen zijn de diverse sauna’s te bewonderen. Demonstraties zijn mogelijk. Op zaterdag is de showroom van 10 tot 17 uur geopend. Op maandag t/m vrijdag in principe van 9 tot 17, maar omdat de mannen van Bastu alles zelf doen, zijn ze niet altijd in de showroom aanwezig. Wil je langskomen dan kun je dat dus het best op afspraak doen. De showroom van Bastu is te vinden op Zuideinde 1D in Roelofarendsveen. Telefonisch is Bastu te bereiken op (071) 888 53 33.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *