Alle beste sauna’s op een rijtje!

In Nederland hebben we een interessant aanbod aan sauna’s. In totaal zijn er ongeveer 120 grote wellnesscentra’s. Verder zijn er natuurlijk nog honderden kleine sauna’s te vinden waar u naar toe kunt. Denk aan de sauna’s die u in een sportschool vindt, bij een zwembad of die iemand thuis beschikbaar stelt voor bezoekers. Het aanbod sauna’s is de laatste jaren explosief gestegen en het is voor iedereen normaal om geregeld naar de sauna te gaan.

In Nederland vindt u veel speciale sauna’s. Denk aan de hekssauna, de duinsauna of de Pakistaanse zoutsteensauna bij Elysium. Of  de bioscoop sauna, kleurentherapie of Siberische sauna bij Thermen Bussloo. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd wat de grootste en meest bijzondere sauna’s in de wereld zijn? Wij hebben het op een rijtje gezet. Hieronder vindt u het aanbod van de sauna’s die de meest bijzondere sauna’s in de wereld zijn. Op deze manier beleefd u de sauna op een extra speciale manier!

– Floating sauna in Noorwegen
– Stanglwirt Hotel in Oostenrijk
– Liquid Room in Duitsland
– Sauna Gondola in Finland
– Cadyville Sauna in New York
– Agora Sauna in Noorwegen
– On top off the Rocky Shores in Canada
– Bowen Mountain Bush in Australië
– Hostellerie La Cheneaudière & Spa in Frankrijk
– Sauna in Zweden
Google even op een van de namen en je vindt de sauna’s vrijwel direct. Wanneer je Google images gebruikt zul je verbluft zijn van de geweldige plaatjes die je te zien krijgt van de sauna’s. Echter is een bezoek brengen aan een van deze sauna’s niet makkelijk, maar wel een hele ervaring wanneer het lukt! Ben jij een sauna liefhebber die dit niet wil missen?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *